Zakaria Amlal

Zakaria Amlal

Managing Director at Gracious Studios
The Hague Area, Netherlands

About me

This profile was created because Zakaria Amlal has been referenced on AdForum.

It's my profile and I want to edit it.

Positions

Co-founder
Curring - Powered by Mollie
June 2016 - Present (2 years 7 months)
eCurring is gespecialiseerd in het verwerken van abonnementsgelden via automatische incasso. Het periodiek incasseren van gelden, ook wel Recurring Payments genoemd, is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Voor bedrijven is het vaak een hele uitdaging om dit proces zelf te ontwikkelen, waardoor dit lange ontwikkeltrajecten en hoge kosten met zich meebrengt.

Met de totaaloplossing van eCurring kan je alle facetten van je abonnementenportfolio eenvoudig beheren. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Start daarom vandaag nog met het incasseren van je abonnementen via eCurring.

Powered by Mollie
eCurring is powered by Mollie, één van Nederlands grootste payment service providers. Mollie verwerkt voor meer dan 24.000 bedrijven alle online betalingen. De applicatie van eCurring is volledig geïntegreerd met Mollie. Hierdoor kan je profiteren van alle voordelen van eCurring en Mollie.

Bekijk voor meer informatie:
www.ecurring.com
Managing Director
Den Haag, Netherlands
December 2007 - Present (11 years 1 month)
Gracious Studios is een digital agency waarin de disciplines Design, Development en Marketing worden verbonden om synergie te verwezenlijken voor krachtige merken. In de teams Concept & Design, Development & Innovation en Marketing & Social zijn specialistische kennis en vaardigheden verworteld in generalisme. Onze creativiteit geven wij de vrije loop voor merken als: bol.com, De Persgroep, De Lotto, ANWB, VriendenLoterij en Koopjedeal. In samenwerking met onze klanten hebben we een aantal prestigieuze prijzen mogen winnen.

Gracious Studios behoort tot de top 100 bureaus van Nederland en is aangesloten bij de brancheverenigingen Dutch Digital Agencies (DDA) en Thuiswinkel Business Partners.
Vanuit mijn rol als Managing Director stuur ik het Management Team aan en ben ik eindverantwoordelijk voor de strategische koers die Gracious Studios vaart. Daarnaast ben ik het directe aanspreekpunt op het gebied van Finance, Marketing en Sales.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Stuur een e-mail naar zakaria@graciousstudios.nl of bel naar 06-29067707.

Education

Bachelor of Science - Business Administration (Bedrijfskunde)

BCA Commerciële Economie

Similar Talent

Isabelle Constant
Managing director
Kidslovejetlag
Morgan Seamark
Managing Director
Havas New York
Simon Owen
Managing Director
Anomaly Berlin
Chris Vannitsem
Managing Director
INDIE Amsterdam
Cory Berger
Managing Director
Pereira O'Dell
Gustavo Burnier
Managing Director
Designit
Janna Guseva
Managing Director
Saatchi & Saatchi Moscow
Raffael Mastrocola
Managing Director
The Community

Create a free Talent profile and become a member of AdForum

Get Started